PROGRAM PREDŠKOLE
Poštovani roditelji,
za svu djecu koja će na jesen u školu pripremili smo Program predškole “na daljinu”. Program će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom s početkom u 17,00 sati, a prvi dan Programa je srijeda 13.5.2020. (sutra). Program bi trajao cca 45 – 60 minuta.
Izvođenje programa zahtjeva instalaciju Zoom aplikacije. Morat ćete prvo instalirati aplikaciju. Poveznice za preuzimanje aplikacije su:
za stolno ili prijenosno računalo: https://zoom.us/support/download
Kako bi komunikacija bila dvosmjerna potrebno je imati uređaj s video kamerom (laptop s ugrađenom kamerom, externa kamera za računalo, smartphone..).
Pozivnicu putem koje ćete doći do poveznice za Program i samo “kliknuti” Join u dane izvođenja Programa šaljemo u objavi u Fb grupi DV Potjeh, a ukoliko netko od roditelja nema Fb može se javiti odgojiteljici skupine koja će e-mail-om ili porukom poslati istu.
O PROGRAMU
Program predškole “na daljinu” smo zamislili kao multimedijski sadržaj za djecu s dvosmjernom komunikacijom. Sastojati će se od edukativne cjeline u kojoj ćemo na djeci zanimljiv način približiti određene teme. Nakon toga bi uslijedio radni dio u kojemu će djeca imati određene zadatke. Program pripremaju i izvode odgojiteljice Katarina i Mirela.
Želimo Vam napomenuti da je ova situacija s korona virusom za sve nas već prilično dugotrajna i da nam je važno da se naši predškolci pripreme za školu. Zato Vas molimo na razumijevanje i podršku u ovom Programu.
Hvala!
Odgojiteljice