U utorak, 19.12.2023., pred božićne blagdane, djeca iz odgojne skupine “Pčelice” zajedno su sa svojim odgojiteljicama Martinom Dusparom i Zrinkom Marić priredila veselo blagdansko druženje i prigodnu radionicu za roditelje.
Soba dnevnog boravka naših “Pčelica” pretvorila se u pravu slastičarnicu dok se miris slasnih keksića širio cijelim vrtićem. Na veliku radost djece i roditelja druženje se nastavilo uz pjesmu, ples, pokoju recitaciju i mnoštvo velikih osmijeha.
22.prosinca 2023. godine u 17:00h u DV Gita vladao je muk. Ne zato što je vrtić bio zatvoren, nego zato što je upravo tada započinjala predstava “Kralj ljubavi” u izvedbi djece iz starije odgojne skupine “Loptice”, koju je s djecom proteklih tjedana uvježbavala odgojiteljica Iva Duspara Špalat. Prikaz Isusovog rođenja na djeci primjeren i razumljiv način izmamio je osmijehe na licima roditelja, kao i mnoštvo suza radosnica svih prisutnih. Nakon predstave uslijedilo je prigodno druženje djece, roditelja i odgojiteljica u blagdanskom ozračju.
Autor: Antonija Norac, mag.praesc.educ.
Kako je to sve izgledalo, možete pogledati u priloženim fotografijama i videozapisima.
Fotografije:
Videozapisi: