U nedjelju 24.travnja 2022.godine u sklopu otvorenja manifestacije „U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić“ održan je program na otvorenom u parku u gradskoj Tvrđavi pod nazivom „Druženje iz bajki“. Igraonica je održana od 15:30h te je prethodila službenom otvorenju manifestacije.

U organizaciji i provedbi programa sudjelovale su i odgojiteljice iz naše Ustanove DV Potjeh. Iako vremenske neprilike nisu išle u prilog programu, ipak su dječji smijeh, radost i veselje nadjačali i kišu i vjetar i led. Uz vrhunsko vodstvo veselih odgojiteljica djeca su imala mogućnost sudjelovati u raznim tjelesnim aktivnostima, natjecateljskim igrama, plesnim aktivnostima, pjesmi i druženju. Uz izuzetno angažirane odgojiteljice te na veliku radost djece, atmosferu su dodatno podizali „likovi“ iz svima poznatih Ivaninih bajki. Prekrasno druženje bilo je odličan uvod u manifestaciju koja nudi pregršt različitih aktivnosti za djecu i mlade ovih dana.

Više o manifestaciji i rasporedu događanja možete saznati na sljedećoj poveznici:

https://www.slavonski-brod.hr/vijesti/12186-u-nedjelju-zapocinju-djecje-svecanosti-u-svijetu-bajki-ivane-brlic-mazuranic

Autor: Antonija Norac, mag.praesc.educ.